Home > Laatste nieuws > Actie brede school Het Liesveld voor de Voedselbank

De Vlindertuin en de Kandelaar houden een voedselinzameling actie voor de Voedselbank van Giessenlanden en Zederik.

Ook in ons dorp en directe omgeving zijn er mensen/gezinnen die voor een gedeelte afhankelijk zijn van de Voedselbank. Zeker in de tijd rondom Kerstmis is het geweldig dat er voor deze mensen een voedselbank is en dat wij vanuit onze overvloed mogen en kunnen delen.

We realiseren ons dat er wederom een beroep gedaan wordt op u om te geven aan een goed doel.Toch durven we het aan ook deze actie bij u aan te bevelen en rekenen er weer op dat er veel voedsel ingezameld mag worden. Daarvoor alvast, ook namens de voedselbank, onze hartelijke dank.

Op maandagmorgen 9 december kunnen ouders en/of kinderen producten meenemen naar school. De deuren gaan om 8.15 uur open, waarna de spullen in de centrale hal op de benedenverdieping neergelegd kunnen worden. Dezelfde ochtend worden de spullen opgehaald door medewerkers van de Voedselbank G en Z.

De Voedselbank kan o.a. de volgende producten goed gebruiken:

• groenten in pot of blik
  • soep in blik of pakje
  • hagelslag, jam, pindakaas,
  • suiker
  • koekjes
  • beschuit en ontbijtkoek
  • sap of limonadesiroop
  • wat lekkers voor kinderen

De enige voorwaarde is dat de uiterste houdbaarheidsdatum nog niet verstreken is.

Hopelijk kunnen we hen blij maken met een hoop spullen!
Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van de voedselbank: http://www.voedselbankgiessenlanden-zederik.nl/