Home > Laatste nieuws > Kika loop zeer geslaagd!

We kunnen terugkijken op een geslaagde Kika loop. Na een warming up van Laurens Vonk, gaf burgemeester Bonthuis het startsein. De kinderen gingen enthousiast van start, niks rustig aan, meteen volle kracht vooruit! Wat was het een mooi gezicht om alle kinderen zo te zien rennen om zoveel mogelijk stempels te behalen voor Kika. Ook de meester, juffen en Laurens zelf hebben flink wat rondjes gerend!

Na 2x 10 minuten gerend te hebben, was het tijd voor de cooling down en een bakje fruit (gesponsord door MacDonalds IJsselstein) en een flesje water. Ook kregen de kinderen een aandenken aan deze run, een armbandje met Run for Kika en datum (een cadeautje van de Activiteiten Commissie).

Al met al was het een gezellige, sportieve middag. Dank aan iedereen die heeft geholpen deze sponsorloop een succes te maken.

Volgende week woensdag om 12.30 uur komt Laurens naar school en zal het eindbedrag voor Kika bekend worden gemaakt.