Home > Voor- en naschoolse opvang SKCN/KDV de Hummeltjeshoeve

Kinderopvang De Hummeltjeshoeve

Kinderdagverblijf
De Rupsjes is de groep voor de jongste kinderen. Bij De Vlindertjes spelen de oudere kinderen. Kinderdagverblijf De Hummeltjeshoeve is gevestigd in  brede school Het Liesveld. Het buitenspeelterrein is een afgesloten ruimte voor alleen de kinderen van de peuteropvang en het kinderdagverblijf met een eigen plein voor de baby’s. Hier zijn een zandbak, speeltoestellen en een dierenverblijf.

De Hummeltjeshoeve heeft een grote bolderkar en een aantal wandelwagens. Daarmee maken de pedagogisch medewerkers regelmatig een uitstapje in het dorp met de kinderen. We gaan op bezoek bij de geitjes of schaapjes, doen een boodschap in de supermarkt of we gaan met de grote kinderen naar de speeltuin.

Peuteropvang
De Lieveheersbeestjes is een peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De opvang beschikt over verticale groepen. De groep bestaat uit maximaal 16 kinderen.

De Lieveheersbeestjes zitten samen met het kinderdagverblijf in Brede school Het Liesveld.

De peuteropvang heeft één groepsruimte. In het lokaal zijn er verscheidene hoeken voor de kinderen gemaakt, denk aan een bouwhoek of een poppenhoek, zodat de kinderen als ze vrij spelen zelf een hoekje kunnen opzoeken om te spelen. De peuteropvang beschikt over een buitenterrein, met een verhard speelgedeelte met onder andere een grote zandbak en diverse speeltoestellen.

Meer informatie: info@dehummeltjeshoeve.nl of via 0345 51 96 75 / 06 11 33 01 26. www.dehummeltjeshoeve.nl

SKCN

Stichting Kinderopvang Centraal Nederland (SKCN) heeft met elke school in haar werkgebied een samenwerking afgesproken voor het verzorgen van buitenschoolse opvang. Voor- en na schooltijd kan uw kind bij de bso van SKCN terecht. Meer informatie over de opvang en de openingstijden vindt u op www.skcn.nl/algemeen/locaties.

Voorschoolse opvang
Al voordat de school begint, kan uw kind de dag rustig beginnen. Met een spelletje, boekje of een gezellig gesprek met de pedagogisch medewerker. Terwijl u op weg bent naar uw werk, zorgen wij ervoor dat uw kind op tijd in de klas is.

Naschoolse opvang
Bij de bso kan uw kind na afloop van de schooldag gezellig spelen met andere kinderen, nieuwe vriendschappen aangaan en meedoen met (uitdagende) activiteiten. De pedagogisch medewerkers bieden een luisterend oor bij een baaldag en natuurlijk ook als uw kind graag wil vertellen over die spreekbeurt die zo goed is gegaan! Heeft uw kind even geen zin in activiteiten? Dan is chillen in de zitzak met muziek of een boekje een goed idee. En natuurlijk is het ook mogelijk om nog even huiswerk te maken of te leren voor de topo-toets van morgen.

Vakanties en studiedagen
In schoolvakanties is de bso de hele dag open. Tijdens studiedagen van school kan uw kind de hele dag of een dagdeel bij de bso terecht (bij voldoende aanmeldingen). Ook ouders die geen contract met SKCN hebben, kunnen op aanvraag gebruikmaken van de bso tijdens studiedagen, vakantie of incidenteel op schoolmiddagen.

Meer informatie
Wil u weten wat de mogelijkheden in uw woonplaats zijn? Wilt u een rondleiding of misschien meteen inschrijven? De medewerkers van het SKCN servicebureau staan u graag te woord.

Tel. 0345 – 639 555 of stuur een mail info@skcn.nl www.skcn.nl

logo skcn