Nieuwe ouders

Bent u na het bekijken van onze website nieuwsgierig geworden naar onze school of weet u al dat u uw kind wilt aanmelden? Neem dan contact met ons op. U krijgt, indien gewenst, een rondleiding door de school en u kunt even sfeer proeven. Ook krijgt u alle informatie die u nodig heeft om een goede schoolkeuze te kunnen maken. U bent van harte welkom!

Heeft u al een kind op school en/of geen behoefte aan een rondleiding, dan kunt u via deze link het inschrijfformulier downloaden, invullen, ondertekenen en retourneren naar school.

U bent van harte welkom om contact op te nemen voor een kennismaking en rondleiding.

Open ochtend

Op woensdagochtend 14 februari 2024 vindt de open ochtend plaats. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij ons op school en in de klassen. U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven, in de lokalen een kijkje te komen nemen en om uw vragen te stellen of een praatje te maken. Wij staan voor u klaar. De open ochtend vindt plaats tussen 10:00 uur en 11:30 uur.

Rupsjesochtend

Speciaal voor alle kinderen die in het komende jaar 4 jaar worden en dus naar school gaan organiseren wij de rupsjesochtend op 21 maart 2024 tussen 09.45 uur en 10.15 uur. Op deze ochtend kunnen de jongste kinderen een stukje van de dag meedoen in de toekomstige groep 1/2. Samen maken wij kennis met elkaar, doen wij een leuke kringactiviteit en zal er een kleine werkles plaatsvinden. U bent van harte welkom om op dit moment mee te kijken in de klas en om onder het genot van een kopje koffie of thee met andere ouders uit groep 1/2 in gesprek te gaan.

We zullen deze gezellige ochtend samen afsluiten met een stukje fruit en wat lekkers om te drinken. De rupsjesochtend zullen we afsluiten om 10.15 uur. Laat u het weten als jullie bij de rupsjesochtend aanwezig willen zijn? Dit kunt u doen door een mail te sturen aan devlindertuin@o2a5.nl.